Holdkirálynő

Kedves Követők!

Ma reggel a Holdkirálynő című festményemet szeretném bemutatni.


A nőiség tökéletességének energetikáját hordozza, az egész, a kerek, az Istennő. A festmény közepén egy tulipán látható. Számomra mindig a szerelem virága volt, ez is az egyik legismertebb jelentése. Az egyik legősibb motívumokhoz tartozik, jelenti magát a Nőt, az Ősanyát, a kislánytól a nagymamáig, a bölcs öregasszonyig. Minden női minőséget magában rejt a szimbólum ábrázolása. Jelenti magát az Életet, a fényt, a születést. A Hold a Nap párja, a Nap a teremtő a Hold a befogadó. A festmény üzenete a teljes női erő, az istenő, a királynő, a NŐ, aki birtokában van a tökéletesség erejének, aki tudatában van jelentőségének, hordozza a szeretet magját. Ő az aki táncával varázsol, aki csókjával gyógyít és ölelő karjában ringva teremntő álomba varázsolódunk. Az örök változás és körforgás, a megújulás.
A kék és az arany színek szimbólikus jelentéséről is számtalan verzió létezik, a kékkel a női minőségre az anyaságra, az anyaméh védő közegére gondolhatunk, Szűz Mária színeként is megjelenhet, maga a lelki tisztaság. Az arany számomra mindig, minden festményemnél az isteni, a megvilágosodás, a legmagasabb szintű tudás, az áradó fény és erő.
Minden nőben ott van a Holdkirálynő, de az út befelé vezet, ne félj elindulni és felfedezni azt a varázslatot, aki Te Vagy!
A festményhez egy kis muzsika:
A Holdkirálynő című festmény Szegeden élőben megtekinthető, a kiállítás alatt és után megvásárolható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése