Egy kiállítás képei...

 Kedves Követők!

Úgy gondoltam, hogy tartok egy kis tárlatvezetést, hátha kedvet kaptok élőben megtekinteni a kiállításomat a szegedi Art Hotelben, a Szegedi Dómtól 220 méterre☺️🥰
Első körben a már Trezor Rendezvényházban megrendezésre került kiállításom egyik központi darabjával ismerkedhetünk meg:
"Zafír" című festményem egy 100x100x4 cm méretű, olasz, prémium minőségű feszített vászonra készült alkotás, egy Mátrix darab.
A festmény háttérszíne éjkék, innen is kapta a címét. Az éjkék színnel az univerzum végtelenségét fejeztem ki. Az arany színű íves vonalakkal, melyek sok-sok kört formálnak meg, az isteni ragyogást adtam át. Az arany színek számomra is mindig a Krisztusi energiát jelképezték, vallástól függetlenül. A pulzáló arany körök üzenete az éjkék háttérrel számomra a végtelen erőt, az Isteni biztonságot, a legmagasabb szintű frekvenciát és belső erőt mutatják. Sokan félnek a sötét színektől, de azok csak arra mutatnak, hogy bensőnkben találjuk meg a válaszokat, az útmutatást és az Úthoz szükséges Erőt. Nehéznek tűnhet ez a feladat, de mi magunk jelöltük ki az utat és az eszközöket, minden bölcsesség belül lakozik. Ez a festmény arra emlékeztet, hogy mindenünk megvan, ami a teljességhez kell.
A festmény megvásárolható, érdeklődni privát üzenetben lehet.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése