Egy kiállítás képei...

Kedves Követők!
Ma az Isten útjai című festményemről írok, mérete 80x100x4 cm, prémium minőségű, olasz feszített vászonra készült, lakkozott szignózott alkotás.
Az én látásmódommal vajon milyen lenne bemutatni Isten útjait, azt, ahogy az Univerzum, Isten, vagy belső magunk mennyi mennyi lehetőséget, választást, utat, megoldást adhat, ha hajlandóak vagyunk félretenni a harcot, az egón át néző és megérteni akaró ént....ha letesszük a fegyvert, behunyjuk a szemünket, veszünk egy mély lélegzetet és befogadjuk a mindent átható, mindenhol jelenlévő legmagasabb szintű energiát. Nem kell lebegni, nem kell láthatatlanná válni vagy bármit arannyá változtatni a fizikai síkon ahhoz, hogy mágusokká váljunk. Mindenki születésétől fogva az, egy Mágus....élete mágusa, sorsa formálója, egy végtelen spirituális lény Isten tenyerén. Nekem ez a festmény olyan szabad és végtelen, csak nézem, veszek egy nagy levegőt és kifújom, igen ez a festmény nekem a lélegzet is, a szabad áramlás. Csak egy kicsit álljunk meg, engedjük meg magunknak, hogy lássunk és érezzünk. Mivel tudom milyen egy helyben toporogni, megrekedni, így azt az érzést is ismerem, amikor eljön a levegővétel, az áramlás, a megkönnyebbülés és a végtelenség felismerése....és igen, visszahullhatunk...nem baj, mert újra és újra lehet levegőt venni és felismerni azt, hogy van más út, sok sok út és az Erő körülvesz
❤️
Isten útjai...mindenhol ott vannak, Neked, Nekem, Mindenkinek!
Ha ellátogattok Szegedre, megtekintettétek a Dómot és a várost, hagytátok, hogy a Tisza meghozza az öröm érzetét, ahogy simogatja a várost...egészen nyugodtan sétáljatok el az Art Hotelbe, szemléljétek meg a képeket, nyugalom vár és töltekezés. Szeretettel várnak Benneteket!

A festmény megvásárolható, érdeklődni privát üzenetben lehet. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése